BAD MUSIC by Three 6 Mafia

The song Ass N’ Tities by Three 6 Mafia is absolutely ridiculous. There is not point in singing ass and tities over and over again. People seem to say anything if they think that it is going to make them famous. This song has actually been played in nightclubs and I have heard it on the radio before as well. I just think that I could do a better job of coming up with something for a song that it catchy without using this type of lyrics to do so. It does not really take much intelligence to think of something like this yet these people are making more money than most teachers and other very hard working people.  I dont know what genre this song would fall under but to me is like most of the hip hop songs out, all they talk about it “blunts, 40’s and bitches.” 

Advertisements

~ by burrough on May 29, 2008.

2 Responses to “BAD MUSIC by Three 6 Mafia”

  1. lol wow! I had no idea this song is being played in the clubs… thats just awful. hip hop is trying to come up on an underground level but stuff like this sets it back decades…pretty sad.

  2. Moi!! Saan Bratt Pitisttä päänsärkyä ja pahoinvointia.. Otatteko minulle selvää ystävällisesti onko hän isäni oikeasit.. Jos ei ole uskon kyllä.. Mutta jos on niin hoiteletteko hänet tuhkikseen saakka ja toimitatte tuhkat minulle.. Kukaan mies muuta kuin hän ei ole koskaan tehnyt minulle mitäään rumaa ja pahaa..

    Rakastan syväskti espanjassa viisi kaverinsa kanssa tappanutta tummempaa miestä ja jos hän haluaa olle mieheni niin se olisi todella ihanaa. Rakastan häntä todella..

    Ja jos venäjän mafialle käy niin olen todellakin saanut joistain muistakin tyypeistä tarpeekseni niin haluaisin heitä myös tuhkikseen. Sen verran itseään täynnä olevia joutavan päiväisiä pervessejä siköja jotkut tyypit ovat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: